ReissuPesonen

Kolmen idealogian näkökulma.

Kolmen idealogian näkökulma.

Tämä ei ole totuus, tämä on kuvaus minun maailmastani.

 

Ensinnä pari perusolettamusta ihmisyydestä:

-Ihmisen perusluontoon kuuluu pitää kanssa ihmisiään mieleltään itsensä kaltaisina, kunnes tieto korjaa harhakäsityksen.

-Ihmisluontoon kuuluu myös tuntemattoman torjuminen ja tiedon hankinta, jotka osaltaan saavat kulttuurit säilymään ja kehittymään.

 

Näkökulmaani arvioidessani syntyi metaforallinen korttipeli tarina, kuvaamaan ajatuksiani, tekstin lomaan. Ikävä kyllä, talo jää aina voitolle.

 

1.

Tuntemistani uskonnollisista ideologioista humanistisimpana pidän Buddhalaisuutta, joka kasvattaa ihmisen etsimään vastauksia sisältään ja kunnioittamaan elämää. Buddhalaisuus on henkisesti orientoitunut, eikä varmaankaan tule rationalisuuden puutteellaan saavuttamaan teknisiä innovaatioita ja taloudellista yltäkylläisyyttä, nykymaailmassa. Buddhalainen maailmankatsomus näkee edelliset ja tulevat elämät mahdollisuutenaan, joten elämän surkeus, heitä opettaen seuraavaan elämään, ei vaivaa heitä, kovasti. Seuraavassa jaossa voi tulla paremmat kortit, jos elämänsä on oikein elänyt?

2.

Oman kasvatukseni pohja on Kristillisyys ja tulee olemaan, vaikka vakaumustani haluaisin joskus muuttaa, niin kasvatustasi en voi vaihtaa. Kristillisyydellä on oikein humanistinen ideologia, tasa-arvoineen ja sananvapauksineen, jonka markkinatalous on nyt pilannut ja tehnyt ihmisyydestä bisnestä. Uutiset, koulutus ja sosiaalinen paine ovat meille länsimaisille samat, jotka tekevät meistä samanmielisiä, näkökulmastani katsottuna aivopestyjä, ehkä tahattomasti? Suurempiin voimiin uskominen on hölynpölyä ja meidät on viritetty suorittamaan yhteiskunnallista tehtäväämme, kaikin mahdollisin keinoin. Meille ihmisille se tarkoittaa, että olemme elämän pokerissa kuin ALL IN tilanteessa. Se aiheuttaa vääjäämättä suorituspaineita, stressiä, burn outeja, masennusta….

Nietzsche sanoi, ”Slave morality”.

3.

Itselleni hieman tuntemattomampi islam uskonnon ideologia näyttäisi kasvattavan lapsensa tunteettomiksi, käskyjen toteuttajiksi. Tulee aivopesu mieleen, mutta voi olla kuvaavampaa puhua ohjelmoinnista. Jotka sitten alkavat ihannoida pyhää sotaa, joka tarjoaakin tien Paratiisiin, maanpäällisestä helvetistä. Hyvänä esimerkkinä, Turkissa kansa lähti kaduille kun valtiota uskonnollistava presidentti vihjasi. Käskettävissä ovat, mitä seuraavaksi? Hyökkäys naapuriin, voima on todistettu? Heidät on kasvatettu sokeasti uskomaan jumalaansa ja kumartamaan hänelle päivittäin ja siten se on erottamaton osa arkipäivää. Sosiaalinen paine tekee tehtävänsä ja jokainen kunnollisen muslimi kasvatuksen saanut on minun näkökulmastani radikalisoitunut kiihkouskovainen ja lisäksi 100% psykopaatti.

Osa jo integroituneista on ehkä ja varmaankin alkanut kunnioittamaan elämäänsä enemmän kuin vakaumustaan.

Muslimit ovat korttipelissämme ”talon pelaajia” nostamassa panoksia ja ja pudottamassa pelaajia mahdollisimman tehokkaasti. Omana uhkanaan; ennalta sovitusta pelistä putoaminen ja casinon buffet pöytä, juomineen. Heidät on kasvatettu odottamaan mahdollisuuttaan pelipöydän kautta juhlalounaalle. Tästä esimerkkinä Nizzan hyvin toimeentuleva kuorma-auto kuski. Mahdollisuuttaan hän odotti.

 

Vaillinaisista tiedoistani johtuen, muslimi kulttuuria ja uskontoa kohtaan on näkökulmani synkkä ja haluan estää mahdollisen invaasion. Missään tapauksessa, yksilöitä ei pidä lähteä syyllistämään kasvatuksestaan, mutta säännöt pitää osoittaa ja ystävällisesti voi ohjata harjoittamaan uskontoaan toisaalle, vailla paluuta, niin heidän halutessaan, paheksuen tietenkin. Kai hekin ovat ihmeissään, ”ne taitavat hyväksyä, että ne ehkä tapetaan, niin kuin me luvataan?” Ja luulevat, että me odotamme omaa mahdollisuuttamme, poistaa heidät pelistä.

Uskonto, joka haluaa ideologiallaan avoimesti tuhota oman kulttuurini ja tappaa sen edustajat, pitää lailla kieltää.

HETI, meidän lastemme tähden.

reissu

 

P.S. Ehdottaisin, että laitetaan rajat kiinni hyvin pian. Ja aloitetaan alusta, Presidentin johdolla.

Tänne ei ryssäkään tullut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat